Whal Professional Balding 5 Stars

Balding është një produkt që cdo barber-shop (dhe jo vetem)duhet të ketë. Me një motor të fuqishëm elektromagnetik që ul dyfishin e shpejtësisë së motorit të rrotullimit, 5 Star Balding Clipper ofron berberëve dhe stilistëve një prerje “kirurgjikale” të ngushtë, duke e bërë atë të përsosur për një lëkurë të butë. Për lehtësinë tuaj, 5-Star Balding Clipper vjen me të gjitha aksesorët e kërkuar për përdorim. Paketa përfshin krehrët, vajin, furçën e pastrimit, makinen e rrojes dhe udhezimet e saj . Ky produkt përmban një kordon rezistent, profesional, rezistente ndaj kimikateve , motor V5000 + elektromagnetik dhe vepron në 120 volt / 60 herc. Made in U.S.A 0043917811000
8,500  Lekë