Wahl Barber Combo 5 Stars Professional

Ofron dy produkte të shkëlqyera për kujdesin e flokëve në një paketë të përshtatshme. Legend është një avullues i shpejtë dhe i ftohtë që përmban teknologjinë "teh të copëtimit" me një konik të zgjeruar për shkurtime të pastra dhe hedhje më të gjata. Ndërsa Heroi është një miniaturë e prerëses me T-blade që ka të gjithë fuqinë e një qethësi të zakonshëm dhe është i shkëlqyer për rreshtim dhe vepra arti. Për lehtësinë tuaj, Wahl Professional 5-Star Barber Combo vjen me të gjithë aksesorët e kërkuar për përdorim. Përfshin 8 krehër të bashkëngjitjes për prerësin, 3 udhëzues për cdo pjesë të produktit që nevojitet, vajin. Përfshin kordonin me fuqi rezistente ndaj kimikateve. Made in U.S.A 0043917818016
18,500 Lekë 19,000