Wahl Professional Animal KM10

KM 10 është produkt revolucionar me jetëgjatësi motorike. Fuqia maksimale dhe çift rrotullimi ,kontrolli i vazhdueshëm i shpejtësisë siguron më shumë energji kur nevojitet. Dizajnuar për ekuilibër dhe kontroll, dridhje dhe rehati për të zvogëluar lodhjen e dorës. Sistem i shkëlqyeshëm me teh ,koka e makinës qëndron e fiksuar dhe është e lehtë për t'u shkëputur e për tu ndërruar. I madh për të gjithë kafshët. Motori e bën dallimin, me jetëgjatësi motorike ka një performancën revolucionare . Clipper -Made in German, Blades- Made in U.S.A. 5996415019858
28,000  Lekë