Wahl Professional Animal KM5

Wahl Animal KM 5 është i projektuar në gjermani për të dhënë performancë maksimale, rritjen e fuqisë për çift rrotullues, dhe zgjatjen e qëndrueshmërisë me në thelb. KM5 ofron kontrollin e vazhdueshëm të shpejtësisë për të dhënë më shumë energji për prerjen edhe në shtresa të trasha. Dizajnuar në mënyrë ergonomike për komoditet dhe kontroll të shkëlqyeshëm, KM5 është i lehtë, i balancuar i saktë dhe ka dridhje minimale, duke zvogëluar ndjeshëm lodhjen e duarve. Ideal për të gjitha shtresat e kafshëve duke përfshirë qen, mace, kuaj dhe bagëti. Made in German. 5996415019841
24,000  Lekë