Ermila Motion Nano

Kjo makine profesionale ka kokë me cilësi të lartë të çeliku.Prerje e fuqishme ultra deri 0.4 mm. Mbyllja e skajit të tehut lehtëson pastrimin. Pajisja është e lehtë dhe e lëvizshme e lejon ndryshimin e shpejtë të prerjes së tehut. Mund të karikohet për 2 orë dhe të ketë qëndrim për përdorim gati 100 minuta. Kjo Paisje ka në përmbajtje 1 krehër ,karikuesin , furçën e pastrimit dhe vajin për pastrimin e kokës së makinës. Made in Germany 4015110017042
15,000  Lekë