Ermila Motion

Trajtimi i ri me gërshërë të shkëputur. Për më shumë siguri dhe trajtim super ergonomik. Koke e re profesionale të cilësisë së lartë çelik me rregullim të integruar të gjatësisë së prerjes nga 0,7 deri në 3 mm. Mbyllja e skajit të tehut lehtëson pastrimin. Ka nevojë për 45 minuta karikim dhe mund të përdoret deri në 90 minuta kohë . Në përmbajtjen e saj ka karikuesin ,furçën e pastrimit dhe gjithashtu pjeset ndimuese te kokës së makinës. Made in Germany. 4015110017035
24,000 Lekë 25,000