Ermila Collection

Ermila Collection ka në përmbajtje të saj edhe Ermila Motion dhe Ermila Motion Nano . Kjo ndërthurje vjen te ju në mënyrë që të lehtësojë punën tuaj . Ju mund të keni të dyja produktet dhe të kryeni cdo shërbim që dëshironi . Në përmbajtjen e saj ndodhen të gjitha paisjet e nevojshme për të dyja makinat , si karikuesat , vaji per pastrimin e kokave te makinave dhe furçat e pastrimit . Made in Germany 4015110018063
34,000 Lekë 35,000