Ermila Bellina & Bella Kafe

Makina pa kabllo me teknologji litium-jon . Bateritë e litiumit i bëjnë të qëndrueshëm dhe shumë efikase këtë makinë. Mjaftojnë të karikohen vetem 60 minuta dhe përdorimi i tyre arrin deri në 90 minuta .Deri në 3 herë më shumë jetëgjatësi sesa bateritë tradicionale. Set me shpejtësi dhe rregullim të integruar të gjatësisë së prerjes 0,7 - 3 mm. Paralajmërim akustik për të parandaluar konsumimin e lartë (mbrojtja nga mbingarkesa). Motori është kontrolluar me cipë për fuqinë e prerjes konstante dhe nuk ka ndikim në nivelin e ngarkimit të baterisë ose llojin e flokëve. Made in Germany 4015110016908
28,000 Lekë 30,000