Ermila Spiral Curler

Ermila Spiral Curler është një mashë krejtësisht e re dhe inovuese, e cila krijon një butësi të stilimit te flokëve që duket shumë tërheqëse. Gjithashtu garanton mbrojtje të trefishtë për flokët tuaj .Ka një veshje qeramike ,me nanopartikele argjendi për një pamje të bukur dhe për flokë të shëndetëshëm. Rregullimi i lehtë dhe kontrolli i temperaturës (100 ° C - 200 ° C) . Ngrohja në mënyrë të shpejtë për gati 60 sekonda. 4015110014614
5,000  Lekë