Ermilla Bellina e kuqe

Modeli më i fundit nga Ermila me bateri moderne litium-jon që ngarkon shpejt dhe zgjat për një kohë të gjatë. Kjo është një makinë me të vërtetë e përparuar se përveç baterisë së saj të mahnitshme gjithashtu ka një motor të kontrolluar që e bën atë të ketë vazhdimisht shpejtësi. Kokat e makinave janë të krijuara nga çeliku i një cilësie te lartë. Tehu i fiksuar mund të rregullohet për prerje nga 0,7 mm deri 3 mm dhe sigurisht që vjen me krehër të ndryshëme për ata që duan të presin gjatësi më të gjata.Përmban furçën e pastrimit, vajin për pastrimin e kokave të makinës ,karikuesin. Kohëzgjatja që duhet te karikohet është 60 min ndërsa e përdorimit 90 min. Made in Germany 4015110013525
18,000 Lekë 20,000