Moser Chrom Style Pro

Makinë profesionale, me metal të shkallës së lartë dhe me cilësim të plotë të prerjes së gjatësisë 0.7 - 3 mm. Prerje e fuqishme falë teknologjisë së saktë që është përdorur . Makina është e lehtë dhe e manovrueshme , mund të karikohet në 60 minuta dhe të përdoret për 90 minuta . Motorri është i programuar për prerje të vazhdueshme . Në përmbajtje të saj ka furçën e pastrimit , vajin për kokën e makinës dhe karikuesin përkatës . Made in Germany 4015110013877
19,000  Lekë