Moser Class50

Makinë me pjesë çeliku të klasës së lartë .Është lehtë e përdorueshme, me një motorr te fuqishëm dhe të qëndrueshëm. Ka në përmbajtjen e saj furçen e pastrimit ,vajin për kokë e makinës dhe karikuesin . Made in Germany 4015110014409
21,000  Lekë