Moser Neoliner

Makinë me kornizë profesionale, mekontur çeliku të lartë. E ngushtë për prerje 0.4 mm. Pajisja e lehtë për heqjen e kokës së makinës dhe lejon pastrimin e shpejtë të saj. Përdoret kryesisht për linjat e bukura dhe stilimet e ndryshme .Në përmbajtjen e saj ka një furçe pastrimi ,vajin për kokat e makinës dhe karikuesin . E duhur për cdo përdorues. Made in Germany 4015110015628
9,500  Lekë