Moser Class45

Makinë me pjesë çeliku të klasës së lartë .Sistemi me dy faza të fuqisë. Motori me fuqi 45 W për përdorim të shpejtë . Falë dridhjeve, në sajë të përthithjes së goditjeve. Është lehtë e përdorueshme, me një motorr te fuqishëm dhe të qëndrueshëm. Ka në përmbajtjen e saj furçen e pastrimit ,vajin për kokë e makinës dhe karikuesin . Made in Germany 4015110006633
20,000  Lekë