Moser T-Cut

Moser T-Cut me teh çeliku të klasës së lartë. Ideale për zvogëlimin e ngushtë, për një heqje të qimeve në zonën e qafës dhe veshëve. Pajisja është e lehtë për heqjen e tehut dhe për tu pastruar .Përdoret kryesisht për stilimet e ndryshme . Motor me shpejtësi të lartë për prerje të shpejtë dhe të pastër ideal për të gjitha llojet e flokëve. Duhet të ketë 120 minuta kohë për tu karikuar dhe ka përdorim për 60 minuta . Ka në përmbajtjen e saj furçën e pastrimit , karikuesin , vajin për kokën e makinës . Made in Germany 4015110015109
13,500  Lekë