Moser Li+Pro 2

Makinë profesionale, me metal të shkallës së lartë dhe me cilësim të plotë të prerjes së gjatësisë 0.7 - 3 mm. Prerje e fuqishme falë teknologjisë së saktë që është përdorur . Makina është e lehtë dhe e manovrueshme , mund të karikohet në 60 minuta dhe të përdoret për 90 minuta . Motorri është i programuar për prerje të vazhdueshme . Makinë e përshtatshme për përdoruesit, siguron në një shikim lexime relevante të kapacitetit të baterisë, shpejtësisë dhe treguesin e vajit dhe pastrimit për të zgjatur jetën e makinës tuaj . Ka 3 shpejtësi të ndryshueshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja .Motori i mundësuar për prerje të vazhdueshme. Ka në përmbajtjen e saj furçën e pastrimit, vajin e kokës së makinës dhe karikuesin . Made in Germany 4015110013488
25,000  Lekë