Moser REX Power +++

Makinë profesionale të cilësisë së lartë siguron një rruajtje të shpejtë, të pakomplikuar dhe të gjithanshëme. Modeli Dog Clippers Rex nga Moser është me motor të qetë dhe i përshtatshëm në mënyrë ideale për kafshët shtëpiake të ndjeshme dhe të zhurmshme. Koka e prerjes me precision-tokë, çelik inox siguron skajet e prerjes dhe prerjet e leshta me saktësi deri në gjatësinë e dëshiruar. Gjatësia e prerjes mund të rregullohet në klipin anësor me një lëvizje të lehtë të thjeshtë nëpër 6 cilësime të ndryshme për prerjen perfekte të një gjatësi prej 0.1 - 3mm. Clippers Rex Dog vijnë me një set mirëmbajtjeje dhe aksesorë si kokë prerëse çeliku ,furçë pastrimi , vaji i kujdesit. Made in Germany 4015110000334
11,000  Lekë