Moser REX Mini

Moser REX Mini Clipper Set për Kafshët me motor të lehtë është veçanërisht i përshtatshëm për kafshët shtëpiake të ndjeshme. Përfshin krehër, furçë pastrimi, vaj lubrifikues dhe koken e makinës e rregullueshme nga 0.1-3 mm. Made in Germany 4015110015642
4,000  Lekë