Moser Arco

Makinë e përshtatshme për kafshët (qentë). Koha e funksionimit të baterisë deri në 100 min. Pllakë me precision, çelik , të vendosur për një jetë më të gjatë shërbimi. Heqja e lehtë pa vegla për pastrim të rehatshëm dhe të lehtë. Rregullimi i integruar i gjatësisë së prerjes në setin e briskës 0.7 - 3 mm. Kushtet e vazhdueshme të qethjes për shkak të teknologjisë janë fleksibile me baterinë e shkëmbyeshme. Përfshihet furça e pastrimit , vaji per koken e makines dhe bateria plus . Made in Germany 4015110002277
20,000  Lekë