Moser 1400

Makinë profesionale e përbërë nga çeliku i cilsisë së lartë .Rregullimi i gjatësisë me shumë klikime me 5 pozicione të mbyllshme për prerje nga 0.7 deri në 3 mm. Motor i përshtatshem, i qetë dhe i fuqishëm që paraqet performancë 50% më të lartë se makinat e tjera . Në përberjen e saj kjo makinë ka 1 krehër bashkëngjitës 4.5 mm, furçë pastrimi, vajin për kokën e makinës. Made in Germany 4015110000624
5,500  Lekë