Moser Primat i zi

Kokë çeliku të cilësisë së lartë me precision të vendosur për jetë ekstra të gjatë. Rregullimi i gjatësisë së prerjes është me 6 pozicione të ndryshueshme për prerje nga 0.7 - 3 mm. Motor elektrik i polarizuar për përdorim pa ndërprerje ,me zhurme të qetë . Ka në përmbajtjen e saj 2 krehër 4.5 dhe 9 mm, furçë pastrimi, vajin për kokë e makinës. Made in Germany 4015110006589
11,000  Lekë