Moser Cera Style e zeze

Teknologji qeramike për drejtim të butë, flokë statike dhe të mëndafshtë me shkëlqim. Pllaka lundruese për flokët të përsosur drejt. Rregullimi i temperaturës nga 150 ° C deri në 230 ° C. Ngrohja super e shpejtë në vetëm 30 sekonda. Kabllo 2,8 m kordë profesionale kthyese me lak varur.
5000  Lekë