Moser Curl Pro

Moser Curl Pro 2. Veshje Titanium për vendosjen e butë, duke i dhënë shkëlqim flokëve të mëndafshtë. Diametri i ndryshueshëm i konit nga 25 në 13 mm i jep kaçurrelave një pamje të natyrshme. Një përzgjedhje e thjeshtë e temperaturës optimale 80 ° C - 210 ° C .Ngrohja shumë e shpejtë në vetëm 30 sekonda. Është automatike dhe fiket pas 60 minutash pasiviteti. Kabllo profesionale 2.5 m me sistem anti-gjarpërues. 4015110015185
5,000  Lekë