Peshqir Ermila

Ngjyre lejla.Ky peshqir është 100% pambuku dhe është i përkryer për përdorim gjatë dhe pas rruajtjes pasi thith ujin më shpejt se peshqirët standarte . Masat 100x30cm. Lejla
1,000  Lekë