Peshqir Moser

Njgjyre e kuqe .Ky peshqir është 100% pambuku dhe është i përkryer për përdorim gjatë dhe pas rruajtjes pasi thith ujin më shpejt se peshqirët standarte . Masat 100x30cm Kuqe
1,000  Lekë