Moser Primat Mini e bardhe

Makinë profesionale me kokë çelik , e vogël, i lehtë në përdorim dhe e dobishëm. Motor me jetë të gjatë për kërkesa profesionale. Në përmbajtje të saj ka 1 krehër variabil 3 - 6 mm, furçë pastrimi, vaj për kokën e makinës . Made in Germany 4015110015710
4,000  Lekë