Moser Animalline 1400

Makina e qethjes së kafshëve. Me motor të fuqishëm, gjithashtu i dizanjuar në mënyrë të tille për jetë të gjatë shërbimi. Koka e makinës me precision dhe i realizuar prej çeliku. Rregullimi i gjatësisë së prerjes me 6 pozicione mbyllëse nga 0.7 deri në 3 mm. Gjatësia e kabllos 2 m me vargun e varur. Made in Germany 4015110016434
6,000  Lekë