Moser Animalline Max 45

Makinë profesionale për kafshë. Gamë e gjerë e seteve me shpejtësi të lirshme të përshtatura për të gjitha llojet e leshit dhe gjatësitë e prerjes. Me 2 cilësime të forta shpejtësie. Vibrime të ulëta për mos dëmtimin e kafshëve dhe bezdisjen e tyre . Mirëmbajtje e ulët me jetë të gjatë shërbimi falë teknologjisë së përdorur .Ftohja e optimizuar mundëson ngarkesë të vazhdueshme. Filtri ajror i shkëmbyeshëm mundëson një pastrim të lehtë dhe të shpejtë. Koka e makinës çeliku me precision të vendosur me gjatësi prej 3 mm përfshirë! Butoni i shtypjes së shpejtë për zëvendësim të lehtë të setit të blade dhe pastrim të rehatshëm dhe të thjeshtë. Kabllo e rrumbullakët fleksibël, e qëndrueshme . Made in Germany 4015110016410
20,000  Lekë