Moser Animalline Max 50

Makina e qethjes për rezultate të përsosura për kafshët. Jashtëzakonisht i fuqishëm! I lehtë për tu kontrolluar, ajo bën qethje në mantelet e kafshëve në mënyrë të shpejtë dhe të lehtë. Një qethje perfekte, në sajë të një thike çeliku të saktë të vendosur me një gjatësi prej 1 mm. Ndryshimi i shpejtë i kokës së makinës dhe pastrohet lehtë. Jashtëzakonisht i qetë! Një kënaqësi për ju dhe kafshën tuaj. Në përmbajtjen e tij ka 2 krehera me çelik 6 dhe 13 mm, furçë pastrimi, vaj për kokën e makinës. Made in Germany 4015110016427
21,000  Lekë