GAMMAPIU 5555

Temperatura e lartë (323.6 ° F). Ideal për tharje gjatë trajtimeve Keratin. Elementi i ngrohjes me valë të dyfishtë dhe temperatura mbetet e lartë në të gjithë zonën e prodhimit të ajrit. Në sajë të izolimit të veçantë të elementit të ngrohjes, ju mund të përdorni tharësen pa rrezikun e djegies. Grykë ultra të ngushtë kur përdoret me temperaturë të lartë, edhe flokët më kokëfortë mund të marrin një "efekt të drejtë” .Grill i veshur me turmalinë që jonizon ajrin, rivitalizon flokët dhe e bën më të shkëlqyeshëm .Motor me fuqi të rëndë, me jetëgjatësi të avancuar . Made in Italy 8021660008696
10,000  Lekë