GAMMAPIU Ion Ceramic S

Me motor jonik të projektuar duke reduktuar fuqishëm ngarkesën elektrostatike për me shumë flokë të hidratuar dhe me pamje te ndritëshme . E lehtë e përdorueshme ,e qëndrueshme dhe ekonomike . Made in Italy 8021660007019
9,500  Lekë