GAMMAPIU Megacosmo 2000

Tharëse flokësh klasike me kokrra të mbuluara me turmalinë që ndihmon në jonizimin natyral të ajrit, rivitalizon dhe i bën flokët të shkëlqyera. Kjo pajisje është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur, gjithashtu ka një rrokje ergonomike. Me fuqi: 1800-2000 W ,tension 220-240 V, 510 g, rrjedha e ajrit 25 l / sek, 90 m3 / h ,niveli i zhurmës 67,5 dB , presion 24 mbar, dhe kabllo 3 m. Made in Italy 8021660009051
7,000  Lekë