GAMMAPIU 2001 R

Tharëse e fuqishme dhe e lehtë. Motor me performancë të lartë profesionale. 2 shpejtësi, 6 temperatura. Me fuqi 1800-2100 W, tensioni 220-240 V, frekuenca 50/60 Hz, pesha 540 g,rrjedha e ajrit 31 l / sek, 111,6 m3 / h,niveli i zhurmës 70 dB, presioni 28 mbar, kabllo 3 m. Made in Italy 8021660009587
6,000  Lekë