GAMMAPIU Iron T&C

Veshje turmaline dhe qeramike dhe rrotullimi i pjesës së ajrit për të zbukuruar lirshëm flokun tuaj .Me dorezë ergonomike , e lehte dhe e qëndrushme për tu përdorur . 8021660009617
6,000  Lekë