GAMMAPIU Vapor

Furça e avullit Gamma Piu Vapor është furçë me avull të zbutur që mbron flokët dhe i mban të shkëlqyeshëm dhe të hidratuar. Pllakat qeramike sigurojnë që flokët të zbuten butësisht me avull, duke krijuar një përfundim perfekt. Flokët janë të qetë në një kalim pa humbur volumin, të butë . Furça e avullit Gamma Piu Vapor është ideale për flokët tuaj . 8021660009631
25,000  Lekë