GAMMAPIU Compact new

Për të gjitha modelet e tharëseve përveç Gammapiu 2000 dhe Turbostar. Difuzor efektive i ajrit, rezistente ndaj nxehtësisë . Made in Italy 8021660069062
1,000  Lekë