GAMMAPIU Elmoto Waver 037

Krijon shpejt stilime me valë të mëdha voluminoze në sajë të formës së veçantë të dy pjesëve të ngrohjes. Veshje Turmaline qeramike jep shkëlqim në flokë duke e mbrojtur atë nga nxehtësia. Dizajn elegant dhe i lehtë. Temperatura maksimale 210 ° C. Kabllo rotacioni 360 ° . Rezistenca termoregulare dhe temperatura e lartë me siguri të lartë. Dorezë ergonomike për një rrokje të rehatshme dhe e mbuluar me materiale termike Thellësia e valës arrin 35 mm. Gjatësia e pllakës 110 mm. Gjerësia e pllakës: 65 mm. 8021467004099
8,000  Lekë