GAMMAPIU Rolly Curl

Me këtë mashë profesionale ju mund të merrni kaçurrela të përsosur shpejt dhe me lehtësi,në sajë të aftësisë së nxehtësisë. Rrotullimi kontrollohet thjesht me butona të vendosur në pozicionin e përshtatshëm. Mburoja anti-aderente e titanit nuk dëmton flokët dhe ngjyrën Temperatura është e rregullueshme në 4 nivele me çelësa dhe dritë treguese: 150 ° C - 180 ° C - 210 ° C - 230 ° C. 8021660008511
16,000  Lekë