GAMMAPIU 7005 Tormalionic

Tharjsa GammaPiu 7005 mundëson jonizimin natyral të ajrit, rivitalizon dhe i bën flokët më të shkëlqyera. Është një tharëse ultra e fuqishme (2500 W) . Dimensionet e reduktuara bëjnë që tharsja të jetë shumë e lehte për tu trajtuar. Dizajni i saj i posaçëm lejon kapjen e tharësit edhe nga pjesa e përparme falë shiritave anti-rrëshqitës dhe anti-djegie. Fuqia 2100-2500 W,niveli i zhurmës 70,5 dB, kordoni 3 m. Made in Italy 8021660006661
9,000  Lekë