GAMMAPIU 3500 Tormalionic

Gamma Piu 3500 Tourmalionic, kjo tharëse e fuqishme ka një fuqi prej 2500 vat me ngrohje me 126m³ / h të ajrit, gjë që e bën atë një nga tharësit më të fuqishëm në treg. Trupi 20,5 cm i gjatë dhe një nivel i ulët i zhurmës prej 71 decibelësh. Set i 3 cilësimeve të ngrohjes dhe 2 cilësimet e shpejtësisë. Made in Italy 8021660005299
8,500 Lekë 9,000