GAMMAPIU Biturbo

GammaPiu ,tharëse profesionale mundëson jonizimin natyral të ajrit, rivitalizon dhe i bën flokët më të shkëlqyera. Është një tharëse ultra e fuqishme . Dimensionet e reduktuara bëjnë që tharsja të jetë shumë e lehte për tu trajtuar. Fuqia 2100-2500 W,niveli i zhurmës 70,5 dB, kordoni 3 m. Made in Italy 8021660009273
9,000  Lekë