GAMMAPIU T&C Oil

Ky model i pjastrës është ideal për përdorim të përbashkët së bashku me vajra speciale, për shembull, vaj argan, për të dhënë shkëlqim dhe flokë të shëndetshëm. Në shtresën turmaline të pllakave, 3% vaj argan është shtuar tashmë gjatë prodhimit, në mënyrë që të japë flokët shtesë mbrojtje dhe butësi. Pjastera profesionale me një njësi dixhitale të kontrollit të temperaturës siguron kontroll të besueshëm mbi procesin e hedhjes. Pllakat e lundrueshme lejojnë të sigurojnë kontaktin maksimal të njëtrajtshëm në të gjithë sipërfaqen e një pllake dhe ndihmon për të shmangur dëmtimin e flokëve. Made in Italy 8021660008139
9,000  Lekë