GAMMAPIU Rolly Rainbow Antistatic

Masha profesionale nga GAMMAPIU me pllakë antistatike e cila eliminon ngjitjen e flokëve, ngrohet në nxehtësi maksimale deri në 230 ° C dhe është e përshtatur që flokët të jane në dispozicion për të qëndruar në pozicionin e mbyllur ,në menyrë që të formohet një kacurrel i bukur . Gjithashtu duhet të theksojmë se është shumë efikase për mbrojtjen e flokut . Made in Italy. 8021660009532
15,000  Lekë