GAMMAPIU Rainbow Blu

Gamma Piu Rainbow pjaster me performancë të shkëlqyer. Kontroll i temperaturës deri në 230 gradë dhe një gamë e gjerë ngjyrash. Pllakat të paraqitura me një shtresë anti statike unike e cila i jep efekti të shkëlqyeshëm drejtimi . Pllaka antistatike e bejnë të mundur mos dëmtimin e flokëve ,gjithashtu ka një kontroll të rregullueshëm të temperaturës. 8021660009228
6,000  Lekë