GAMMAPIU Iron T&C (mashe)

E disponueshme në madhësi të ndryshme me veshje teramoline për një trajtim më të sigurt dhe për mos dëmtimin e flokëve . Rrotullimi i kordonit është efektiv për një përdorim të lehtë .Dorezë ergonomike kundër rrëshqitjes .Me temperature maksimale deri në 200 ° C. 8021660008276
5,000  Lekë