GAMMAPIU Extra Pro Nano Titanio

00102- GAMMAPIU Extra Pro Nano Titanio -10000 Bar Kod-8021660009723 Kontrolli i temperatures është në maksimumin 220 ° c . Me ngrohje të shpejte , e ndërtuar me veshje qeramike e termaline për mbrojtjen e flokëve . Pjastër e cila ka siguri maksimale dhe është e favorshme për cdo sallon dhe jo vetëm . 8021660009723
10,000  Lekë