GI&GI Iron Flux 32

Masha Iron Flux vjen me një dizajn ergonomik , me temperaturë maksimale deri në 210 °,dhe që ngrohet me shpejtësi . Kabllo 3 metra e gjatë dhe e manovrueshme për përdorim të thjeshtë. Made in Italy 9780201679779
5,500  Lekë