GI&GI Primula Cento

Është një produkt i shpejtë, ergonomik, dhe i lehtë për t'u përdorur, për më tepër koha e shkrirjes së dyllit depilues është shumë e shpejtë! Karakteristikat teknike të Primula Centro janë: Tensioni 230 V Fuqia 50 Watt / 60 Hz Made in Italy
1300  Lekë