GI&GI Primula Quattrocento

Kjo është një mbajtëse për shkrirjen e dyllit e veçantë e cila mban deri në 400 ml .Gjatë operimit ju lejon të keni një ngrohje të shpejtë, në sajë të termostatit, duke e bërë shërbimin më të këndshëm. Ngrohësi i dyllit është i pajisur me një mbulesë të fortë plastike për të parandaluar ndotjen e plastikës dhe një bord të dobishëm për të mbledhur mbetjet e dylli pa i lënë ato në lëkurë, nga ana tjetër, ka një shtresë e jashtme titani e njohur për rezistencën e saj të lartë ndaj korrozionit, në fakt ky ngrohës i dylli është i qëndrueshëm në çdo stinë. Tensioni 230 V dhe Fuqia 110 Watt 50/60 Hz Made in Italy
4000  Lekë