GI&GI Primula 100 Twins DUO

Është një produkt i shpejtë, ergonomik, dhe i lehtë për t'u përdorur, për më tepër koha e shkrirjes së dyllit depilues është shumë e shpejtë! Me tensioni 230 V ,fuqia 50 Watt / 60 Hz, vjen në format të dyfishtë për një punë më të shpejtë . Made in Italy
3600  Lekë